C/ Enric Granados, 86-88, 5è 1ª – 5è 2ª, 08008 Barcelona · 93 268 87 40 info@ms-advocats.com
 

Àrees

 

Dret Laboral

Els advocats especialitzats en dret laboral exerceixen en diverses àrees relacionades amb el dret laboral i de l’ocupació, com ara la negociació col·lectiva, les pràctiques laborals deslleials, la discriminació, les lleis sobre salaris i horaris, la protecció dels denunciants, la indemnització dels treballadors, les normes de salut i seguretat, i altres assumptes legals.

Representen empresaris i treballadors en procediments judicials o negociar contractes entre les dues parts. Els advocats laboralistes han de conèixer bé les lleis estatals i federals, així com qualsevol normativa local aplicable.

El nostre bufet d’advocats està especialitzat en dret laboral, prestant assessorament jurídic a empresaris i treballadors sobre diversos temes de l’àmbit laboral. Els nostres advocats tenen una àmplia experiència en condicions de treball, seguretat social, convenis col·lectius, acomiadaments i altres assumptes similars.

Proporcionem assistència jurídica a moltes àrees, des de la negociació fins a les reclamacions contractuals, i els especialistes en dret laboral intervindran en nom dels nostres clients per obtenir les solucions i sancions desitjades.
A més a més, coneixem bé l’expedient de regulació d’ocupació, el procediment de contractació laboral i la indemnització patronal. També proporcionem assessorament jurídic relacionat amb l’assetjament, la legislació i els recursos judicials.

El nostre despatx d’advocats ofereix una gran experiència en matèria de conciliació, assistència sindical i prestacions de tutela. A més, podem ajudar els empresaris a emprendre les accions necessàries per a la cessió o reclamació de prestacions, així com intervenir en nom seu en qualsevol conflicte laboral que sorgeixi.

Combinem una gran experiència en totes les àrees del dret laboral de manera especial en les actuacions següents:

R

Prevenció de riscos laborals.

R

Negociació de convenis.

R

Expedients de regulació d'ocupació temporals, sancions, acomiadaments i excedències.

R

Acomiadaments col·lectius.

R

Contractes laborals.

R

Reducció de jornada, horari i salari.

R

Due diligence.

R

Defensa processal.

R

Noves tecnologies en l'entorn laboral.

R

Subvencions i bonificacions.

R

Recursos humans, contractació.

Oferim assistència integral en els procediments de compliment de la legislació laboral, així com qualsevol altre tipus d’intervenció legal que els nostres clients puguin requerir per tal de garantir el millor resultat possible per a la seva situació particular.
Presentem solucions innovadores a les múltiples situacions laborals tant per a l’empresari com per al treballador. La nostra tasca ha estat clau en tractar punts estratègics i complexos de reestructuracions empresarials i processos judicials laborals. Oferim solucions integrals.
Comptem amb un equip d’experts en dret laboral i de treball, amb una àmplia experiència en litigis laborals, així com en negociació col·lectiva. Donem assessorament tant a empresaris com a treballadors en tots els aspectes entre empresa-treballador, des de l’assessorament previ a la contractació fins a les mesures posteriors a l’acomiadament.
També proporcionem assessorament integral sobre el compliment legal de les lleis i els reglaments laborals.
A més, ajudem en la negociació de convenis col·lectius; assessorar sobre l’estructuració de plans de beneficis per a empleats, assessorar sobre qüestions normatives i representar clients davant d’organismes governamentals i les juntes laborals estatals.
Mitjans Advocats

Visita les nostres oficines a Barcelona