C/ Enric Granados, 86-88, 5è 1ª – 5è 2ª, 08008 Barcelona · 93 268 87 40 info@ms-advocats.com
 

Àrees

 

Dret Digital

A mesura que la tecnologia continua evolucionant, el dret digital ha esdevingut una part essencial de la pràctica jurídica moderna. Amb els avenços en la comunicació digital, l’emmagatzematge i la recuperació de dades, cada cop més bufets d’advocats reconeixen la importància d’estar al dia de les darreres tendències en dret digital. Per continuar sent competitiu, és essencial que un bufet d’advocats entengui com s’aplica el dret digital als seus clients i com es pot utilitzar eficaçment dins dels seus serveis.

El dret digital es refereix a l’aplicació de lleis relacionades amb la tecnologia de la informació i el seu ús als negocis i altres activitats. Inclou una àmplia gamma d’àmbits, com la protecció de dades, els drets de propietat intel·lectual, la ciberseguretat, la normativa sobre comerç electrònic, les polítiques de privadesa i la protecció del consumidor en línia. El dret digital evoluciona constantment a causa dels ràpids canvis tecnològics. Per això, és important que els advocats es mantinguin al corrent dels darrers avenços per poder assessorar adequadament els seus clients.

R

Protecció de Dades Personals (LOPD)

R

Auditoria de Seguretat TI.

R

Preconstitució de proves (Evidències digitals).

Videovigilància
R

Contractació de Béns i Serveis TIC.

Dret de les Telecomunicacions i Dret Digital
R

Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI).

R

Pla Director de Seguretat TI

R

Defensa de la Privacitat.

R

Legalització, legitimació i seguretat del “Digital Bussines”.

Negoci online
R

Projectes TIC.

Assessorament legal en la definició, implantació i manteniment
R

Pla de Contingència i Continuïtat de negoci.

R

Legalització de Webs / Apps / SaaS

R

Crisis de Reputació on line.

Mesures legals
R

Implantació de mesures de seguretat TI: Videovigilància.

R

Data Protection Officer “DPO”.

(Gestió de la Política de protecció de Dades Personals de l’empresa)
R

Gestió del “Dret a l’Oblit”

R

Protecció i defensa de dominis.

R

RRHH & TIC.

R

Injúries i calumnies a les Xarxes Socials.

El nostre despatx d’advocats compta amb els recursos adequats per abordar qualsevol qüestió jurídica relacionada amb el dret digital. Disposem de professionals experimentats que comprenen les complexitats d’aquest àmbit i assessoren eficaçment sobre la millor manera de gestionar qualsevol risc potencial associat a l’ús de la tecnologia. A més, estem en constant formació en dret digital.

El nostre bufet està especialitzat en dret digital, proporcionant als clients experiència i suport en qüestions relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Ens dediquem a ajudar les empreses a navegar pel sempre canviant panorama digital, així com a oferir assessorament sobre la gestió dels riscos associats al maneig de dades a l’era digital.

El nostre equip d’advocats i consultors experimentats pot oferir solucions a mida per a les necessitats de la vostra empresa, com ara la revisió de contractes, el compliment de la normativa i la resolució de possibles problemes legals. Amb el nostre profund coneixement de les TIC i el dret digital, us podem ajudar a mantenir-vos a l’avantguarda en aquest sector en ràpida evolució.

La nostra dilatada experiència en projectes de Consultoria i Auditoria legal al sector de les Noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) ens permet oferir, a les persones, empreses, fundacions, associacions i ens públics, un complet ventall de serveis que donen resposta a les necessitats i requisits del dret digital.

Dret Digital

Visita les nostres oficines a Barcelona